HAMMERARCHERY
                                                 " HA FESZES AZ ÍJ , SEBES A NYÍL "
MENÜ

2012 ÉVBEN :

 • KISKUNHALAS PERKA KUPA                          I. HELY       +  KÜLÖNDÍJ
 • SZEKSZÁRD 3D TAVASZI EXTRÉM KUPA         I. HELY
 • ÉRSEKCSANÁD II.M.O.K.ÍT                             I. HELY       + KÜLÖNDÍJ

 

 

2011 ÉVBEN

 

Hírek

 • Fejlesztés
  2012-07-21 20:33:18

  A mai napon készült el a 3 db. 24cm-es korongot tartalmazó bukócélunk ami tovább fejleszti majd a céláthelyezési képességet , mely szükséges a különböző speciális célok leküzdéséhez.A cél elkészítésében egy régi barátom / Ódor Ferenc / segített vasanyaggal és ő biztosította a hegesztő trafót a munkálatokhoz.Ezúton is köszönjük neki a segítséget és reméljük a jobb felkészülés után újabb jó eredményekkel jöhetünk haza az elkövetkező versenyekről.Az új célunk megtekinthető a galéria menüpont alatt.

 • KIMAGASLÓ SIKER
  2012-06-14 18:44:32
  KIMAGASLÓ ÍJÁSZ SIKER A II. MAGYAR ORSZÁGOS KERESZTÉNY ÍJÁSZTALÁLKOZÓN
  Június 9-én megrendezett II. Magyar Országos Keresztény Íjásztalálkozón városunkat FARKAS ZSANETT EMESE képviselte Érsekcsanádon.
  A Duna-völgyi Főcsatorna mentén szép környezetben " Érsekcsanádi szabadidőpark "-ban megrendezett versenyen tikkasztó hőségben zajlott a versengés.Az árnyékot nélkülöző terepen mintegy nyolc kilométeres pálya volt berendezve ahol nem megszokott , kreatív célokat kellett leküzdeniük az íjászoknak ami igencsak kizökkentette őket a komfortzónájukból.Nyolc-tízfős csapatokban versengtek a résztvevők az igen jó hangulatú esemény során , amit áhitattal indítottak a szervezők.Reggelire minden sportoló egy frissen sült lángost kapott így senki sem indult útnak üres gyomorral.Versenyzőnk Zsanett végig magabiztosan vette az akadályokat , csapatában ő lett a legeredményesebb .
  Mint kiderült összesítésben is kimagasló pontszámmal verte a mezőnyt , nemcsak a saját IFI korcsoportjában , hanem a legjobb felnőtt női versenyzőt is magas 33 ponttal előzte meg.Így egy fényesen csillogó arannyal és egy legjobb női versenyző különdíjjal jöhetett haza.Szép volt Zsani , csak így tovább !
  Továbbra is várjuk az íjászat iránt érdeklődőket és a TÁMOGATÓK jelentkezését
 • TAVASZI ALISCA EXTÉM KUPA
  2012-05-19 19:42:15

  Május 12-én verőfényes napsütésben versenghettünk sok-sok íjásztársunkkal a szekszárdi sötétvölgyben egy igen kemény pályán 3D-s megmérettetésen.Négyen mentünk városunkból és ami azt illeti szép eredményekkel jöttünk haza .Zsanett I. helyet vívott ki magának , Horváth Dani II. hellyel , Varga Csaba IV. hellyel míg Papp Antal X. hellyel büszkélkedhet a népes mezőnyből.A képek menüpont alatt eg-két kép is lesz.Reméljük az idén még sok hasonlóan jól szervezett versenyen ott leheteünk még.Hujjuj

 • Friss !
  2012-04-21 18:36:04

  Tisztelt látogató !

  Szűkebb hazánkban egyre sűrűbben megkérdezik tőlünk , hogy a tavalyi versenyszezonban úgy kéthetente érkeztek hírek a versenyzőink sikereiről és ez most miért nincs így ?Sajnos minden érdeklődőnek elmondjuk , hogy a jelenlegi országunk helyzete rá nyomja bélyegét erre a hagyományápoló tevékenységre is .A családok egyre nagyobb anyagi gondjaik miatt nem engedheti meg mára magának a mi rétegünk , hogy szabadidős tevékenységre áldozzon , egyszerűen mert NINCS MIBŐL.Az elmúlt esztendő sikerei után volt versenyzőtársak keresnek meg minket , hogy miért nem voltunk ezen és ezen a versenyen de sajnos látszik , hogy szinte minden versenyen megcsappant a megmérettetni szándékozó bajtársak száma .Az információink szerint mindenki megpróbálja a költségeit csökkenteni de az íjászást nem adja fel senki sem.Tehát várnak bennünket minden versenyen de megértik a problémáinkat mert ők is hasonlókkal küszködnek.Igyekszünk a létszámunkat gyarapítani és olyan kapcsolatokat kiépíteni amelyekkel letőségünk lesz a legesélyesebbnek tetsző társainkat egy-két versenyen szerepeltetni , ez reméljük sikerülni fog .Addig is jó felkészülést !

 • 2012-es évi Nemzeti történelmi íjászverseny
  2012-04-08 21:02:17

  A 2011-es évben elért eredmények ellenére a városban lévő szakosztály nem tud anyagi támogatást adni és az igen költséges versenyekre történő utazások valamint a nevezési díjak előteremtése íszonyú nehézségekbe ütközik , így kénytelenek vagyunk az Országos Történelmi Íjászversenyeken történő indulásunkat mellőzni.

  A heti 1-2 alkalommal történő edzések folyamatosan mennek tovább , úgyhogy ha valami véletlen folytán támogatóra tudnánk szert tenni bármikor ugrásra készen állunk a versenyzésre.

Szavazás

Ön szerint szükség van napjainkban a hagyományok ápolására ?
Van más dolgom is .
Hagyományaink megőrzése határozza meg jövőnket.
Asztali nézet