HAMMERARCHERY
                                                 " HA FESZES AZ ÍJ , SEBES A NYÍL "
MENÜ

Kérjük a honlapunkra ellátogatókat , hogy írják le véleményüket az oldallal kapcsolatba ha úgy gondolják .Nevetés

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
 • 2012-06-23 14:57:37
  Üdv! Az íjászattal kapcsolatban érdeklődnék. Jánoshalmi vagyok, édesapám íjászedző volt sokáig (Szalai János). Régóta szeretném elkezdeni újra az íjászatot, de sajnos a körülmények már egy jó ideje nem adottak az itthoni íjászatra és az sem könnyítette meg a dolgom, hogy Szentesen járok iskolába. Végre nyár van és minden áron szeretnék újra elkezdeni íjászni. Íjam és vesszőim vannak, edzési lehetőséget és egy segítőkész társaság hiányzik. Remélem itt végre rátalálok. Várom válaszát! Üdvözlettel; Kinga
 • Farkas László (frks.laszlo@gmail.com)
  2012-04-21 15:18:13
  Végre megcsináltuk ! Csak tudnánk versenyekre is járni ! Az lenne az igazi ! De ami késik , nem múlik !
 • 2012-04-10 15:59:59
  Minden eredményért gratulálok!!! Nagyon büszke vagyok rátok,hogy ezt az ősi magyar sportot űzitek. Kívánom,hogy találjatok szponzort,és dicsőségre vigyétek nevünket. Üdv Zsolt.

 

Hírek

 • Fejlesztés
  2012-07-21 20:33:18

  A mai napon készült el a 3 db. 24cm-es korongot tartalmazó bukócélunk ami tovább fejleszti majd a céláthelyezési képességet , mely szükséges a különböző speciális célok leküzdéséhez.A cél elkészítésében egy régi barátom / Ódor Ferenc / segített vasanyaggal és ő biztosította a hegesztő trafót a munkálatokhoz.Ezúton is köszönjük neki a segítséget és reméljük a jobb felkészülés után újabb jó eredményekkel jöhetünk haza az elkövetkező versenyekről.Az új célunk megtekinthető a galéria menüpont alatt.

 • KIMAGASLÓ SIKER
  2012-06-14 18:44:32
  KIMAGASLÓ ÍJÁSZ SIKER A II. MAGYAR ORSZÁGOS KERESZTÉNY ÍJÁSZTALÁLKOZÓN
  Június 9-én megrendezett II. Magyar Országos Keresztény Íjásztalálkozón városunkat FARKAS ZSANETT EMESE képviselte Érsekcsanádon.
  A Duna-völgyi Főcsatorna mentén szép környezetben " Érsekcsanádi szabadidőpark "-ban megrendezett versenyen tikkasztó hőségben zajlott a versengés.Az árnyékot nélkülöző terepen mintegy nyolc kilométeres pálya volt berendezve ahol nem megszokott , kreatív célokat kellett leküzdeniük az íjászoknak ami igencsak kizökkentette őket a komfortzónájukból.Nyolc-tízfős csapatokban versengtek a résztvevők az igen jó hangulatú esemény során , amit áhitattal indítottak a szervezők.Reggelire minden sportoló egy frissen sült lángost kapott így senki sem indult útnak üres gyomorral.Versenyzőnk Zsanett végig magabiztosan vette az akadályokat , csapatában ő lett a legeredményesebb .
  Mint kiderült összesítésben is kimagasló pontszámmal verte a mezőnyt , nemcsak a saját IFI korcsoportjában , hanem a legjobb felnőtt női versenyzőt is magas 33 ponttal előzte meg.Így egy fényesen csillogó arannyal és egy legjobb női versenyző különdíjjal jöhetett haza.Szép volt Zsani , csak így tovább !
  Továbbra is várjuk az íjászat iránt érdeklődőket és a TÁMOGATÓK jelentkezését
 • TAVASZI ALISCA EXTÉM KUPA
  2012-05-19 19:42:15

  Május 12-én verőfényes napsütésben versenghettünk sok-sok íjásztársunkkal a szekszárdi sötétvölgyben egy igen kemény pályán 3D-s megmérettetésen.Négyen mentünk városunkból és ami azt illeti szép eredményekkel jöttünk haza .Zsanett I. helyet vívott ki magának , Horváth Dani II. hellyel , Varga Csaba IV. hellyel míg Papp Antal X. hellyel büszkélkedhet a népes mezőnyből.A képek menüpont alatt eg-két kép is lesz.Reméljük az idén még sok hasonlóan jól szervezett versenyen ott leheteünk még.Hujjuj

 • Friss !
  2012-04-21 18:36:04

  Tisztelt látogató !

  Szűkebb hazánkban egyre sűrűbben megkérdezik tőlünk , hogy a tavalyi versenyszezonban úgy kéthetente érkeztek hírek a versenyzőink sikereiről és ez most miért nincs így ?Sajnos minden érdeklődőnek elmondjuk , hogy a jelenlegi országunk helyzete rá nyomja bélyegét erre a hagyományápoló tevékenységre is .A családok egyre nagyobb anyagi gondjaik miatt nem engedheti meg mára magának a mi rétegünk , hogy szabadidős tevékenységre áldozzon , egyszerűen mert NINCS MIBŐL.Az elmúlt esztendő sikerei után volt versenyzőtársak keresnek meg minket , hogy miért nem voltunk ezen és ezen a versenyen de sajnos látszik , hogy szinte minden versenyen megcsappant a megmérettetni szándékozó bajtársak száma .Az információink szerint mindenki megpróbálja a költségeit csökkenteni de az íjászást nem adja fel senki sem.Tehát várnak bennünket minden versenyen de megértik a problémáinkat mert ők is hasonlókkal küszködnek.Igyekszünk a létszámunkat gyarapítani és olyan kapcsolatokat kiépíteni amelyekkel letőségünk lesz a legesélyesebbnek tetsző társainkat egy-két versenyen szerepeltetni , ez reméljük sikerülni fog .Addig is jó felkészülést !

 • 2012-es évi Nemzeti történelmi íjászverseny
  2012-04-08 21:02:17

  A 2011-es évben elért eredmények ellenére a városban lévő szakosztály nem tud anyagi támogatást adni és az igen költséges versenyekre történő utazások valamint a nevezési díjak előteremtése íszonyú nehézségekbe ütközik , így kénytelenek vagyunk az Országos Történelmi Íjászversenyeken történő indulásunkat mellőzni.

  A heti 1-2 alkalommal történő edzések folyamatosan mennek tovább , úgyhogy ha valami véletlen folytán támogatóra tudnánk szert tenni bármikor ugrásra készen állunk a versenyzésre.

Szavazás

Ön szerint szükség van napjainkban a hagyományok ápolására ?
Van más dolgom is .
Hagyományaink megőrzése határozza meg jövőnket.
Asztali nézet